Waarom een ​​borduurstation, systeem, bord, hulpmiddel of apparaat gebruiken?

Borduren… Het is een van de eerste en belangrijkste stappen in elk borduurproject. Correct borduren kan een borduurontwerp echt maken of breken.

Laten we er eens over nadenken, zonder de juiste borduurring zouden onze ontwerpen niet recht naaien, zouden onze stoffen en verstevigingen alle kanten op gaan en zou u kunnen vergeten dat uw ontwerpen correct zijn geplaatst. De geringste kreuk of de verkeerde hoek tijdens het borduren kan elk borduurproject volledig verpesten.

Dit is de reden waarom veel borduursters overwegen om borduurstations te kopen in de hoop snel over de frustratie heen te komen.

Borduurraamstations kunnen het borduren in de borduurring veel sneller en gemakkelijker maken. Om nog maar te zwijgen, deze apparaten geven je in zekere zin een tweede paar handen om je te helpen je borduurring stevig op zijn plaats te houden en ervoor te zorgen dat je het ontwerp op de juiste manier plaatst.

Borduurstations kunnen vooral handig zijn als u moeilijke artikelen zoals rompertjes voor baby’s, borduurmaatjes, dekens enz. in de borduurring moet spannen. voor uw bowlingteam).

Hoepelen kan een uitdaging zijn als uw handen en polsen moeite hebben om samen te werken met hoepelen. Voor sommigen kan dit het slechtste deel van borduren zijn! Spanstations helpen dingen in een andere hoek te plaatsen, uw kledingstukken op hun plaats te houden en de strijd te verminderen.

Hoewel er meerdere spanhulpmiddelen, stations en op pinnen gebaseerde systemen op de markt zijn, hebben een aantal vaak een leercurve.

Tenzij het lezen van handleidingen ook een van uw hobby’s is, kan het gebruik van het verkeerde borduurbord minder aanvoelen als een borduurhulpmiddel en meer als een hindernis.

Om nog maar te zwijgen, sommige hebben de noodzaak om extra hulpstukken aan te schaffen voor verschillende machinemerken en ringtypes. Dit telt snel & persoonlijk op; Ik geef er de voorkeur aan geen $1000+ uit te geven aan een borduurstation…

Om een ​​lang verhaal kort te maken, sommige apparaten voor het inspannen van spanbanden op de markt maken het inspannen niet echt veel gemakkelijker. Je hebt waarschijnlijk reviews online gezien die het daarmee eens zijn. Gelukkig voor ons allemaal maken sommige hoepelstations het hoepelen echt VEEL sneller en gemakkelijker…

Laten we eerlijk zijn; hoepelen is moeilijk. Vaak zul je merken dat je in oorlog bent met je hoepel en uiteindelijk eindigt in wat je beschouwt als ‘dicht genoeg’. Zelfs enkele van de meest ervaren borduurliefhebbers worstelen nog steeds met borduurringen.

Ik ben een groot voorstander van het kennen van theorie als het gaat om borduren, en weten hoe je moet borduren is essentieel, maar wat als er een manier was om tijd te besparen, de frustratie over te slaan en elke keer binnen enkele seconden een perfect borduurraam te krijgen, ongeacht welk item span je?

U hoeft uzelf niet te knijpen, stop de frustratie met de Echidna Hooping Station!

Het Echidna Hooping Station maakt het opspannen van moeilijke items gemakkelijker. Het is een essentieel dubbelzijdig borduurhulpmiddel dat magneten gebruikt zodat u sneller en gemakkelijker dan ooit kunt borduren!

Plaats je hoepel gewoon op het verhoogde bord en zet hem vast met magneten en hoepel! Het antislip oppervlak en de krachtige magneten houden je hoepel stevig op zijn plaats. Hierdoor kunt u uw project elke keer perfect uitlijnen om scheef ogende borduursels, kreukels en registratieproblemen te voorkomen.

Je hebt waarschijnlijk in het verleden andere hoepelstations, systemen, boards, hulpmiddelen en apparaten gezien… maar nooit zoals dit! Deze unieke kenmerken maken het Echidna Hooping Station extreem gebruiksvriendelijk en staan ​​boven de concurrentie uit:

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Manchetknopengigant.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart