Hoe u uw eigen eenvoudige en praktische in-the-ring borduursleutelhouder maakt

Heeft u haastig uw huis verlaten en merkt u dat u de verkeerde sleutels hebt gepakt? Misschien heb je een gemakkelijkere manier nodig om je sleutels mee te nemen, zodat ze niet door je zakken prikken of voorwerpen in je tas beschadigen. Waarom creëer je niet je eigen gepersonaliseerde geborduurde sleutelhouder?

In deze zelfstudie laten we u zien hoe u eenvoudig een unieke geborduurde sleutelhouder kunt maken die in enkele minuten kan worden gepersonaliseerd.

Waarom deze Quick & Easy geborduurde sleutelhouder maken?

Als je meerdere sleutels in huis hebt, is het makkelijk om de verkeerde mee te nemen! U kunt verschillende kleuren stof en draad gebruiken om uw sleutelhouder te personaliseren.

Deze sleutelhouder maakt het dragen van uw sleutels gemakkelijker. Door al je sleutels op één plek te bewaren, kun je ze beter ordenen, beschermen en voorkomen dat ze andere items in je handtas of tas (zoals je telefoon) beschadigen.

Deze sleutelhouder bespaart zak- en portemonneeruimte en elimineert dat vervelende sleutelgerinkel.

Deze sleutelhouder is praktisch omdat er twee verschillende drukknopen zijn om uw sleutels aan te bevestigen wanneer u deze in of uit de sleutelhouder haalt.

Je kunt gebruiken overgebleven gerecycleerde materialen in je voorraad om portemonnee-vriendelijk te zijn, en het duurt slechts enkele minuten om te naaien en in elkaar te zetten. Dit is een geweldig project voor degenen die graag zijn milieuvriendelijk met machinaal borduren. Waarom online ongelofelijke prijzen betalen voor een in massa geproduceerd cadeau als je het kunt personaliseren en er plezier aan kunt beleven?

Deze gepersonaliseerde sleutelhouders zijn snelle en gemakkelijke cadeaus voor vrienden en familie om je sleutels te onderscheiden en veilig te houden. Voor al die speciale gelegenheden laten we je een unieke sleutelhanger zien die je in een paar minuten heel eenvoudig maakt en personaliseert!

Je hebt maar een paar eenvoudige materialen nodig en je kunt de tekst op je sleutelhanger bewerken met je borduursoftware. Laten we beginnen!

Benodigdheden om deze borduursleutelhouder te maken

Je hebt misschien de meeste benodigdheden in je voorraad, vergeet niet dat dit het perfecte project is om oude stoffen te recyclen!

Sleutelhouder materialen

Op zoek naar machineborduurmotieven van hoge kwaliteit? Bekijk onze andere borduurmotieven in de borduurring (vergeet ook niet om onze gratis borduurmotieven.)

  • Optioneel maar aanbevolen: schilderstape & eetstokje

Snelle en gemakkelijke zelfstudie over sleutelhouders: